Na ndiqni edhe në

Udhëtim

Foto/ Karaibet i keni në Shqipëri, ju kushton edhe më lirë

Foto/ Karaibet i keni në Shqipëri, ju kushton edhe më lirë
Bukuritë e Shqipërisë nuk mund të lënë indiferent faqet më të mëdha mediatike në botë, që këshillojnë turistët për pushimet. Por, ka dhe nga ata që kanë hapur faqe në gjuhë të huaj, për të reklamuar bukuritë e Shqipërisë. Një prej tyre është faqja italiane “Vado in Albania”, që poston foto dhe histori të ndryshme nga Shqipëria. Fotot e mëposhtme tregojnë disa prej magjive që ofron Shqipëri. Do mahniteni pas tyre.