Na ndiqni edhe në

Udhëtim

Foto mahnitëse të Islandës të bëra me dron!

Foto mahnitëse të Islandës të bëra me dron!
Në këtë postim kemi mbledhur foto nga Islanda. Të gjitha fotot janë të bëra me dron dhe  që vërtetojnë  bukurinë e vërtetë të këtij vendi.  Një vend që akulli dhe faktorët e ndryshëm natyrorë i kanë dhuruar peisazhe të mrekullueshme, të cilat janë një arsye më shumë që turistët ta vizitojnë këtë vend. Mbase do të jetë një arsye më shumë edhe për ju.