Na ndiqni edhe në

Udhëtim

Foto/ Meksika, vendi që po ҫmend turistët

Foto/ Meksika, vendi që po ҫmend turistët
Me 42 mijë zona arkeologjike dhe 31 vende Meksika cilësohet si trashëgimi botërore nga UNESCO.

Një udhëtim në këtë shtet do të mahniteҫdo njeri, për faktin se atje mund të gjesh të gjitha gjërat që të mbetesh thjesht i mahnitur.

Meksika renditet vendi i katërt në botë porsa i përket bio-diverstetit.

Shfletoni galerinë më poshtë që të shikoni bukuritë përrallore të Meksikës./ dritare.net