Na ndiqni edhe në

Udhëtim

Foto të arkitekturës së qyteteve rreth botës, siç nuk i keni parë

Foto të arkitekturës së qyteteve rreth botës, siç nuk
Duke udhëtuar  mund të shikosh qytete me arkitekturë dhe pamje nga më të ndryshme. Por dritare.net ju sjell, peisazhin  e tyre në një perspektive ndryshe. Ka qenë skuadra ruse e  AirPano, e cila ka fotografuar pamje nga qielli të qyteteve  të ndryshme nga qielli. Me siguri ju mund të keni udhëtuar dhe parë shumë prej tyre, por asnjëherë në këtë këndvështrim dhe perspektivë. Shijoni fotot: