Na ndiqni edhe në

Udhëtim

Fotot mahnitëse të Kanionëve të Mëdha të bëra në vitin 1947

Fotot mahnitëse të Kanionëve të Mëdha të bëra
Në vitin 1947, një turisti i duhej deri në 5 ditë të arrinte në Kanionet e Mëdha. Por, t’i hedhësh një sy  ujit të kaltër, në ujëvarën e “Havasu”, qartësisht kuptohet pse kaq shumë njerëz, kanë vendosur të bëjnë atë ekskursion të veçantë në “Grand Canyon”. “Një turist zakonisht viziton Kanionet e Mëdha, vetëm nëse ka kohë  mjaftueshëm, për të parë dhe mësuar sa më shumë gjëra nga ky vend.” Parku Kombëtar “Grand Canyon”, është themeluar në vitin 1919 dhe që nga koha  e publikimit të artikullit, rreth gjysmë milionë banorë e kanë vizituar çdo vit. Java e Parkut Kombëtar nis të shtunën , dhe hyrja është falas./dritare.net