Na ndiqni edhe në

Kosova dhe Rajoni

Alarm për bombë në në Teatrin Kombëtar të Maqedonisë së Veriut

Alarm për bombë në në Teatrin Kombëtar të

Të gjitha hyrjet në Teatrin Kombëtar të Maqedonisë së Veriut janë bllokuar pas alarmit për bombë. Forca të shumta policie ka pasur edhe te Radio Televizioni i Maqedonisë. Kanë kontrolluar të punësuarit gjatë hyrjes dhe daljes. TV21 ka kontaktuar Ministrinë e Punëve të Brendshme, por nuk kanë dhënë detaje./ TV21