Na ndiqni edhe në

Kosova dhe Rajoni

Shikoni si duken mushkëritë e personave të vaksinuar dhe atyre të pavaksinuar ndaj kovid!

Shikoni si duken mushkëritë e personave të vaksinuar dhe atyre

Ministria e Shëndetësisë në Kosovë, përmes një video ka treguar gjendjen e mushkërive të pacientëve të vaksinuar dhe atyre të pa-vaksinuar.

Shikoni si duken mushkëritë e personave të vaksinuar dhe atyre

Në pamjet e Ministrisë së Shëndetësisë pulomologu Shpëtim Thaçi, ka treguar se personat që janë vaksinuar janë duke e kaluar më lehtë koronavirusin. Ai ka thënë se personat e vaksinuar të sëmurë me kovid do të kalojnë një formë të lehtë të sëmundjes me ndryshime minimale në shëndet, duke mos pasur nevojë të hospitalizohen dhe duke mbrojtur jetën e tyre.

Kurse sipas tij personat e pavaksinuar e të sëmurë me koronavirus do të mund të kalojnë një formë të rëndë të sëmundjes për shkak të prekjes së madhe të sistemit respirator nga ky infeksion./M.T/dritare.net