Na ndiqni edhe në

Kuriozitete

Foto/ Si do të dukeshin ikonat e famshme nëse do të ndiqnin tendencat moderne të bukurisë!

Foto/ Si do të dukeshin ikonat e famshme nëse do të ndiqnin

Çdo dekadë ka tendencat dhe standardet e veta të bukurisë. Edhe format e vetullave nga vitet ’60, ’90, ose në ditët e sotme ndryshojnë shumë. Nëse do të jetonit 50 vjet më parë, me siguri do të kishit një ngjyrë ndryshe të flokëve. Në këtë artikull sot ju sjellim disa foto që tregojnë se si do të dukeshin këto ikona të famshme nëse do të ndiqnin trendet moderne të bukurisë kur ishin më të reja.

1. Audrey Hepburn

Foto/ Si do të dukeshin ikonat e famshme nëse do të ndiqnin

2. Barbra Streisand

Foto/ Si do të dukeshin ikonat e famshme nëse do të ndiqnin

3. Meryl Streep

Foto/ Si do të dukeshin ikonat e famshme nëse do të ndiqnin

4. Elizabeth Taylor

Foto/ Si do të dukeshin ikonat e famshme nëse do të ndiqnin
5. Princeshë Diana

Foto/ Si do të dukeshin ikonat e famshme nëse do të ndiqnin

6. Julie Andrews

Foto/ Si do të dukeshin ikonat e famshme nëse do të ndiqnin

7. Dolly Parton

Foto/ Si do të dukeshin ikonat e famshme nëse do të ndiqnin

8. Jane Fonda

Foto/ Si do të dukeshin ikonat e famshme nëse do të ndiqnin

9. Jennifer Aniston

Foto/ Si do të dukeshin ikonat e famshme nëse do të ndiqnin

10. Demi Moore

Foto/ Si do të dukeshin ikonat e famshme nëse do të ndiqnin

11. Liza Minnelli

Foto/ Si do të dukeshin ikonat e famshme nëse do të ndiqnin

12. Audrey Tautou

Foto/ Si do të dukeshin ikonat e famshme nëse do të ndiqnin
13. Susan Sarandon

Foto/ Si do të dukeshin ikonat e famshme nëse do të ndiqnin

14. Sandra Bullock

Foto/ Si do të dukeshin ikonat e famshme nëse do të ndiqnin

15. Julia Roberts/K.C/dritare.net

Foto/ Si do të dukeshin ikonat e famshme nëse do të ndiqnin