Na ndiqni edhe në

Kuriozitete

Foto/ Si dukeshin çiftet mbretërore në fillim të rrugëtimit të tyre!

Foto/ Si dukeshin çiftet mbretërore në fillim të

Të mbash një lidhje nuk është një detyrë e lehtë, aq më pak një marrëdhënie mbretërore. Ata kërkojnë më shumë durim, përkushtim dhe sakrificë. Ndonjëherë nuk është e lehtë të mbash njëri-tjetrin, por disa çifte mbretërore kanë arritur t'i rezistojnë kohës dhe të vërtetojnë se është e mundur të qëndroni bashkë në kohë të vështira. Më poshtë ju sjellim si dukeshin çiftet mbretërore në nisje të rrugëtimit të tyre dashuror.

1. Mbretëresha Elizabeta II dhe Princi Filip

Foto/ Si dukeshin çiftet mbretërore në fillim të

2. Princi Charles dhe Camilla, Konteshë e Cornwall

Foto/ Si dukeshin çiftet mbretërore në fillim të

3. Mbreti George VI dhe Mbretëresha Elizabeth (më vonë Mbretëresha Elizabeth, Nëna Mbretëreshë).

Foto/ Si dukeshin çiftet mbretërore në fillim të

4. Princesha Margaret dhe Lordi Snowdown

Foto/ Si dukeshin çiftet mbretërore në fillim tëFoto/ Si dukeshin çiftet mbretërore në fillim të

5. Princi Charles dhe Princesha Diana

Foto/ Si dukeshin çiftet mbretërore në fillim të

6. Princesha Anne dhe Komandanti Tim Laurence

Foto/ Si dukeshin çiftet mbretërore në fillim tëFoto/ Si dukeshin çiftet mbretërore në fillim të

7. Princi Andrew dhe Sara, Dukesha e Jorkut

Foto/ Si dukeshin çiftet mbretërore në fillim tëFoto/ Si dukeshin çiftet mbretërore në fillim të

8. Princi Edward dhe Sophie, Konteshë e Wessex

Foto/ Si dukeshin çiftet mbretërore në fillim tëFoto/ Si dukeshin çiftet mbretërore në fillim të

9. Princi Harry dhe Meghan Markle

Foto/ Si dukeshin çiftet mbretërore në fillim të

10. Peter dhe Autumn Philips

Foto/ Si dukeshin çiftet mbretërore në fillim tëFoto/ Si dukeshin çiftet mbretërore në fillim të

11. Zara dhe Mike Tindall

Foto/ Si dukeshin çiftet mbretërore në fillim tëFoto/ Si dukeshin çiftet mbretërore në fillim të

12. Princesha Eugenie dhe Jack Brooksbank

Foto/ Si dukeshin çiftet mbretërore në fillim të

13. Princesha Beatrice dhe Edoardo Mappeli Mozzi

Foto/ Si dukeshin çiftet mbretërore në fillim të

14. Princi William dhe Katerina, Dukesha e Kembrixhit./K.C/dritare.net

Foto/ Si dukeshin çiftet mbretërore në fillim të