Na ndiqni edhe në

Kuriozitete

Ja çfarë tregon pozicioni i gjumit për personalitetin tuaj!

Ne kemi gjetur një test të thjeshtë që mund të zbulojë shumë për atë se kush jeni. Shqyrtoni figurën e mëposhtme dhe zgjidhni pozicionin që mendoni se flini në shumicën e kohës.

Ja çfarë tregon pozicioni i gjumit për personalitetin tuaj!

Nëse nuk mund të flini gjumë pa i nxjerrë këmbët jashtë ndërsa jeni shtrirë në anën tuaj, atëherë ju jeni një person i qetë dhe i besueshëm, citon artikulli.

Nëse flini kryesisht në pozicionin e fetusit , atëherë shpesh ndjeni nevojën për t'u mbrojtur, kuptuar dhe simpatizuar. Duke u përkulur në këtë mënyrë, ju përpiqeni të shkëputeni nga problemet me të cilat përballeni në botën përreth jush. Mënyra e përsosur për talentin dhe potencialin tuaj do të ishte të vizatoni piktura, të mësoni të kërceni ose të shkruani një blog.

Nëse flini shtrirë në bark dhe me këmbët jashtë, atëherë ju jeni një lider. Jeni impulsivë dhe merrni iniciativën dhe sigurohuni që të ketë rregull si në jetën tuaj personale ashtu edhe në atë profesionale. Me shumë mundësi preferoni të planifikoni gjithçka paraprakisht dhe nuk jeni adhurues i surprizave. Aftësia për të këmbëngulur dhe ndjenja e përgjegjësisë ju ndihmojnë të arrini sukses të madh.

Nëse flini shtrirë në shpinë, atëherë me shumë mundësi jeni një person pozitiv që e do jetën, që është mësuar të jetë në qendër të vëmendjes dhe e do shoqërinë e mirë. Ju punoni me kokëfortësi dhe këmbëngulje, por në mënyrë racionale, duke preferuar të thoni gjithmonë të vërtetën. Njerëzit që flenë në këtë pozicion shpesh kanë personalitet shumë të fortë.

Nëse flini si një ushtar, i shtrirë në shpinë me krahët anash, atëherë me siguri jeni një person i përshtatur mirë, i cili e di se cilat janë qëllimet e tij në jetë dhe me mendje të vetme përpiqet t'i arrijë ato. Mund të jeni të rreptë dhe kërkues, por mbi të gjitha kërkoni më shumë nga vetja.

Nëse flini me njërën këmbë të ngritur, atëherë ka shumë mundësi që të keni një personalitet të paparashikueshëm i cili shpesh tërhiqet nga të gjitha llojet e aventurave, ndërsa disponimi juaj mund të ndryshojë aq shpejt sa mund të jetë konfuz për ata që ju rrethojnë. Shumë shpesh, e keni të vështirë të jeni vendimtar dhe të bëni një zgjedhje. Në përgjithësi në punë dhe në jetë në përgjithësi, ju keni një preferencë për stabilitetin, paqen dhe qetësinë dhe përkushtimin.

Dhe nëse flini në pozicione të ndryshme dhe jo në një, atëherë kjo është një shenjë se keni një personalitet të shumëanshëm, i cili ka thellësi të fshehura që as ju vetë ende nuk i keni kuptuar plotësisht./M.K-dritare.net