Na ndiqni edhe në

Kuzhinë

Çfarë të gatuajmë sot? Dhurata Thanasi na tregon si duhet të jetë tryeza për Novruzin!

Çfarë të gatuajmë sot? Dhurata Thanasi na tregon si duhet

Sot në festën e Novruzit Dhurata Thanasi nga Luga e Argjendtë na tregon se çfarë nuk duhet të mungojë në tryezë.

Çfarë të gatuajmë sot? Dhurata Thanasi na tregon si duhet

“Historikisht dita e Novruzit ishte pikërisht koha për risi, festim dhe bollëk, pastrim të shtëpive dhe përgatitja e tyre për stinën e pranverës dhe mbushjes së tavolinave me gatime pranverore”, shkruan në një postim në instagramin e saj Thanasi.

Çfarë të gatuajmë sot? Dhurata Thanasi na tregon si duhet

Ajo sugjeron që tavolina sot të ketë sa më shumë jeshillëqe, si pispili me lakra të egra.

Çfarë të gatuajmë sot? Dhurata Thanasi na tregon si duhetÇfarë të gatuajmë sot? Dhurata Thanasi na tregon si duhet

Sa më shumë hudhra në gjellë shkruan Thanasi.

Çfarë të gatuajmë sot? Dhurata Thanasi na tregon si duhet

Ndërsa për ëmbëlsirë mund të gatuani ashure me fruta të thata./L.F-dritare.net