Na ndiqni edhe në

Kuzhinë

Shija e mëngjeseve tuaja, tani ka një emër!

Shija e mëngjeseve tuaja, tani ka një emër!

E keni parasysh atë shprehjen: Nuk njoh një njeri të shëndoshë, që të hajë mëngjes! Mëngjesi është vakti më i rëndësishëm i ditës. Mëngjeset kërkojnë diçka ndryshe, një produkt që dhuron energji dhe shijen që të shoqëron gjatë gjithë ditës. Zgjedhjet janë të larmishme, por mes tyre ne duam më të mirën. Duam atë shijen që plotëson drekën, darkën dhe të gjitha vaktet të cilat i konsumojmë.

Kështu, ne kërkojmë të ushqehemi shëndetshëm dhe mes miliona zgjedhjesh ka vetëm një zgjidhje, është VITAM!

Vaj bimor dhe ujë, origjinë që e bën perfekt për shëndetin tonë. Nuk ka vend për listë, as për tu menduar gjatë, mjafton të hedhim një sy në vlerat ushqyese të VITAM, i pasur në Omega-3 dhe Omega-6, por edhe në vitamina jetike për shëndetin, si vitaminat D.

Nuk është gjalpë, nuk ka kaloritë e tij, por nuk është as margarinë, është e mesmja e artë e të dyjave dhe sidomos më e mirë se të dyja, sepse të ushqen shëndetshem. Ideale për ju që kohën e keni flori,në pak minuta vakti juaj është gati.

Aroma që përhapet nëpër shtëpi, do t'ju bëjë të kuptoni se shija shkruhet në pesë shkronja, VITAM.

Nuk ka asnjë sekret, ka vetëm VITAM që vulos zgjedhjen tuaj!/Dritare.net