Na ndiqni edhe në

Kuzhinë

Ushqimet fatsjellëse që nuk duhet t'i mungojnë kurrsesi tryezës festive të Vitit të Ri

Ushqimet fatsjellëse që nuk duhet t'i mungojnë kurrsesi

Edhe më pak supersticiozi prej nesh mund të jetë duke kërkuar për ushqimin që do t’i sjellë fat në Vitin e Ri. Sepse mendon: “Pse mos e provokoj edhe unë pak fatin?” Dritare.net ka sjellë për ju 7 ushqimet me fat, që sjellin begati dhe prosperitet për vitin e ardhshëm.

Shega, simboli i pjellorisë dhe pasurisë.

Ushqimet fatsjellëse që nuk duhet t'i mungojnë kurrsesi

Rrushi është simboli i bollëkut dhe mbarësisë

Ushqimet fatsjellëse që nuk duhet t'i mungojnë kurrsesi

Orizi simbolizon pasurinë

Ushqimet fatsjellëse që nuk duhet t'i mungojnë kurrsesi

Bashkë me thjerrëzat që simbolizojnë paratë edhe qiqrat e fasulet simbolizojnë shëndetin!

Ushqimet fatsjellëse që nuk duhet t'i mungojnë kurrsesi

Portokall dhe mjaltë simbolizojnë pasurinë./L.F-dritare.ne

Ushqimet fatsjellëse që nuk duhet t'i mungojnë kurrsesi