Na ndiqni edhe në

Marrëdhënie

Seksi ju ndihmon të humbni peshë. Ja si!

Seksi ju ndihmon të humbni peshë. Ja si!

Nëse jeni gra dhe vajza, është tepër e rëndësishme nëse doni të digjni kalori, që të ndryshoni zakonet e vjetra. Ndaj, dritare.net ka sjellë për ju, këto pozicionet e seksit që duhet të praktikoni në dhomën e gjumit për të humbur peshë.

Pozicioni i misionarit

Në këtë pozicion lëvizjet mundësojnë kontraktimin e muskujve të barkut, por ajo që është e rëndësishme është zgjatja e raportit dhe thellimi i rezultateve në të gjithë muskujt.

Në këmbë

Nëse ky pozicion nuk ofron komoditetin e të ndenjurit shtrirë, atëherë do të thotë se mund t’ju ndihmojë për të humbur më shumë energji, por edhe për të forcuar muskujt, që në këtë rast përfshin thuajse shumicën e tyre.

Partnerja në pozicionin sipër

Është rasti klasik, kur femra është sipër dhe e bën këtë një pozicion të favorshëm për stërvitjen e muskujve të barkut dhe të vitheve.

Ura

Pozicioni i urës është një nga ushtrimet më të mira për seksin pasi do të synojë muskujt nga krahët deri te këmbët tuaja. Nëse bëni joga, atëherë mund të jeni mësuar me disa lëvizje të ngjashme, por nuk është e nevojshme ta kaloni atë në të njëjtat ekstreme. Në thelb, gruaja do të mbështet te krahët dhe këmbët e saj, duke mbajtur vithet në ajër për të formuar një urë. Tani, partneri mund të ndihmojë në mbështetjen e vitheve tuaja, por sa më shumë të mbështeteni në forcën e trupit tuaj, aq më shumë kjo do të jetë stërvitje për krahët dhe muskujt thelbësorë.

Pozicioni i qenit

Nuk besojmë se nuk e njihni pozicionin e qenit, ndaj edhe nuk ka pse ta shpjegojmë sesi bëhet, por vetëm çfarë të mirash sjell. Me këtë pozicion do t’ju forcohen më shumë muskujt e vitheve, por do të djersini shumë, duke djegur kalori si pasojë e lëvizjeve. Tani në verë, është pozicioni duhur për ju./dritare.net