Na ndiqni edhe në

Modë

Askush nuk i rezistoi kësaj ngjyre këtë sezon!

Askush nuk i rezistoi kësaj ngjyre këtë sezon!

Në këtë sezon ngjyra më dominuese në instagram është lejla. Mund ta shihni në nuanca të ndryshme, në veshje, apo aksesorë, por këtë pranverë duhet patjetër ta gjeni kombinimin me këtë ngjyrë. Vajzat të cilat i shohim çdo ditë në ekran, e kombinojnë shpesh.

Askush nuk i rezistoi kësaj ngjyre këtë sezon!Askush nuk i rezistoi kësaj ngjyre këtë sezon!

Një herë me nuancë më të fortë, një herë më të lehtë. Si Dojna Mema, Bieta Sulo, Orinda Huta apo Rudina Magjistari që janë kombinuar më shumë se një herë me këtë ngjyrë.

Askush nuk i rezistoi kësaj ngjyre këtë sezon!Askush nuk i rezistoi kësaj ngjyre këtë sezon!

Kostum, fustan, xhaketë, çantë, këpucë apo rrathë, zgjedhja është në dorën tuaj. Shikoni fotot dhe frymëzohuni!

Askush nuk i rezistoi kësaj ngjyre këtë sezon!Askush nuk i rezistoi kësaj ngjyre këtë sezon!Askush nuk i rezistoi kësaj ngjyre këtë sezon!