Na ndiqni edhe në

Modë

Brit Awards 2021/ Veshjet më të bukura nga tapeti i kuq!

Brit Awards 2021/ Veshjet më të bukura nga tapeti i kuq!

Nuk kishte nevojë për maska ose distancim shoqëror në Brit Awards të martën, pasi ceremonia ishte pjesë e një testimi të eventeve të drejtpërdrejta nga ana e qeverisë e cila po shqyrtonte sesi mund të funksionojnë koncertet dhe shfaqjet e muzikës live pas Covid-19.

Yjet shkuan personalisht dhe morën trofetë e tyre përpara një publiku të madh. Dhe ç’është më e rëndësishmja të famshmit ecën sërish në tapetin e kuq pas më shumë se një viti privimi nga kjo mundësi. Disa e shfrytëzuan këtë rast për të marrë vëmendje edhe me stilin e tyre për të kompensuar kohën e humbur. Ja disa nga veshjet më të bukura në Brit Awards.

Nga e zeza në të zezë

Brit Awards 2021/ Veshjet më të bukura nga tapeti i kuq!

Stilet në katrorë

Brit Awards 2021/ Veshjet më të bukura nga tapeti i kuq!

Mbretërimi i ngjyrës së purpurt

Brit Awards 2021/ Veshjet më të bukura nga tapeti i kuq!

Yjet në rritje

Brit Awards 2021/ Veshjet më të bukura nga tapeti i kuq!

Djem, djem dhe djem

Brit Awards 2021/ Veshjet më të bukura nga tapeti i kuq!Brit Awards 2021/ Veshjet më të bukura nga tapeti i kuq!

Ari dhe jeshilja

Brit Awards 2021/ Veshjet më të bukura nga tapeti i kuq!

Djali në blu

Brit Awards 2021/ Veshjet më të bukura nga tapeti i kuq!

Duke luajtur pak me casual

Brit Awards 2021/ Veshjet më të bukura nga tapeti i kuq!

Made by Taylor

Brit Awards 2021/ Veshjet më të bukura nga tapeti i kuq!

Moda e re e Little Mix

Brit Awards 2021/ Veshjet më të bukura nga tapeti i kuq!

Një pikante si Dua!/K.C/dritare.net

Brit Awards 2021/ Veshjet më të bukura nga tapeti i kuq!