Na ndiqni edhe në

Modë

Foto/ Rastet kur princeshë Diana veshi të njëjtën veshje më shumë se një herë!

Foto/ Rastet kur princeshë Diana veshi të njëjtën veshje

Pavarësisht nga fakti që koncepti i konsumit të arsyeshëm po pushton botën, shumë të famshëm dhe zyrtarë ende preferojnë t'i përmbahen një rregulli: paraqitja me të njëjtën veshje dy herë është tabu. Princesha me shpirt rebel, Diana, thyente rregullat e modës në vitet 1980 dhe u shfaq me të njëjtin veshje në publik, shumë herë. Për më tepër, ajo e bëri atë me aq mjeshtëri sa, çdo herë, veshja e vjetër dukej si e re. Në këtë artikull po ju sjellim rastet kur princeshë Diana e veshi një veshje më shumë se një herë./K.C/dritare.net

Foto/ Rastet kur princeshë Diana veshi të njëjtën veshjeFoto/ Rastet kur princeshë Diana veshi të njëjtën veshjeFoto/ Rastet kur princeshë Diana veshi të njëjtën veshjeFoto/ Rastet kur princeshë Diana veshi të njëjtën veshjeFoto/ Rastet kur princeshë Diana veshi të njëjtën veshjeFoto/ Rastet kur princeshë Diana veshi të njëjtën veshjeFoto/ Rastet kur princeshë Diana veshi të njëjtën veshjeFoto/ Rastet kur princeshë Diana veshi të njëjtën veshjeFoto/ Rastet kur princeshë Diana veshi të njëjtën veshjeFoto/ Rastet kur princeshë Diana veshi të njëjtën veshjeFoto/ Rastet kur princeshë Diana veshi të njëjtën veshjeFoto/ Rastet kur princeshë Diana veshi të njëjtën veshjeFoto/ Rastet kur princeshë Diana veshi të njëjtën veshjeFoto/ Rastet kur princeshë Diana veshi të njëjtën veshjeFoto/ Rastet kur princeshë Diana veshi të njëjtën veshjeFoto/ Rastet kur princeshë Diana veshi të njëjtën veshjeFoto/ Rastet kur princeshë Diana veshi të njëjtën veshjeFoto/ Rastet kur princeshë Diana veshi të njëjtën veshjeFoto/ Rastet kur princeshë Diana veshi të njëjtën veshje