Na ndiqni edhe në

Modë

Gingham, fjala e modës së kësaj vere. Ja 32 modele fustanesh!

Gingham, fjala e modës së kësaj vere. Ja 32 modele fustanesh!

Victoria Beckham është mbretëresha e modës dhe sapo ka shpallur ‘gingham’ si trendin më të madh të verës.

Gingham, fjala e modës së kësaj vere. Ja 32 modele fustanesh!Gingham, fjala e modës së kësaj vere. Ja 32 modele fustanesh!

Duke zbuluar koleksionin e saj të fundit, dizajnerja ka krijuar një numër fustanesh të mrekullueshme gingham.

Gingham, fjala e modës së kësaj vere. Ja 32 modele fustanesh!Gingham, fjala e modës së kësaj vere. Ja 32 modele fustanesh!

Këtu janë një sërë modelesh që mund t’ju frymëzojnë për verën. Të freskëta, me rripa, mëngë të shkurtra, të gjata dhe të shkurtra këto janë fustanet që nuk duhet t’ju mungojnë në gardërobe për këtë verë./L.F-dritare.net

Gingham, fjala e modës së kësaj vere. Ja 32 modele fustanesh!Gingham, fjala e modës së kësaj vere. Ja 32 modele fustanesh!Gingham, fjala e modës së kësaj vere. Ja 32 modele fustanesh!Gingham, fjala e modës së kësaj vere. Ja 32 modele fustanesh!Gingham, fjala e modës së kësaj vere. Ja 32 modele fustanesh!Gingham, fjala e modës së kësaj vere. Ja 32 modele fustanesh!Gingham, fjala e modës së kësaj vere. Ja 32 modele fustanesh!Gingham, fjala e modës së kësaj vere. Ja 32 modele fustanesh!Gingham, fjala e modës së kësaj vere. Ja 32 modele fustanesh!Gingham, fjala e modës së kësaj vere. Ja 32 modele fustanesh!Gingham, fjala e modës së kësaj vere. Ja 32 modele fustanesh!Gingham, fjala e modës së kësaj vere. Ja 32 modele fustanesh!Gingham, fjala e modës së kësaj vere. Ja 32 modele fustanesh!Gingham, fjala e modës së kësaj vere. Ja 32 modele fustanesh!Gingham, fjala e modës së kësaj vere. Ja 32 modele fustanesh!Gingham, fjala e modës së kësaj vere. Ja 32 modele fustanesh!Gingham, fjala e modës së kësaj vere. Ja 32 modele fustanesh!Gingham, fjala e modës së kësaj vere. Ja 32 modele fustanesh!Gingham, fjala e modës së kësaj vere. Ja 32 modele fustanesh!Gingham, fjala e modës së kësaj vere. Ja 32 modele fustanesh!Gingham, fjala e modës së kësaj vere. Ja 32 modele fustanesh!Gingham, fjala e modës së kësaj vere. Ja 32 modele fustanesh!Gingham, fjala e modës së kësaj vere. Ja 32 modele fustanesh!Gingham, fjala e modës së kësaj vere. Ja 32 modele fustanesh!Gingham, fjala e modës së kësaj vere. Ja 32 modele fustanesh!Gingham, fjala e modës së kësaj vere. Ja 32 modele fustanesh!Gingham, fjala e modës së kësaj vere. Ja 32 modele fustanesh!Gingham, fjala e modës së kësaj vere. Ja 32 modele fustanesh!