Na ndiqni edhe në

Modë

Këta artikuj themelorë veshjesh që shumë vajza i adhurojnë, nuk janë më trendi!

Këta artikuj themelorë veshjesh që shumë vajza i

Dihet që gardëroba duhet të jetë e mbushur me sende e veshje cilësore që kombinohen mirë me njëra-tjetrën. Madje rrobat e thjeshta nuk dalin kurrë nga moda po u kombinuan mirë. Ka disa veshje të ashtuquajtura klasike, që nuk i rezistojnë kohës dhe bëhen të vjetra.

Dritare.net ka sjellë për ju më poshtë, veshjet që dikur i vishnim shumë, po tani janë komplet jashtë mode.

Këta artikuj themelorë veshjesh që shumë vajza i

-Geta ngjyrë mishi

Këta artikuj themelorë veshjesh që shumë vajza i

-Këmishë e bardhë me palosje të qepura

Këta artikuj themelorë veshjesh që shumë vajza i

-Fund deri te gjunjët

Këta artikuj themelorë veshjesh që shumë vajza i

-Xhaketë sportive e shkurtër

Këta artikuj themelorë veshjesh që shumë vajza i

-Triko e thurur e gjatë

Këta artikuj themelorë veshjesh që shumë vajza i

-Triko e thurur me grykë të gjerë

Këta artikuj themelorë veshjesh që shumë vajza i

-Xhaketë lëkure e hollë

Këta artikuj themelorë veshjesh që shumë vajza i

-Xhup i gjatë mbas trupit

Këta artikuj themelorë veshjesh që shumë vajza i

-Xhinse të ngushta

Këta artikuj themelorë veshjesh që shumë vajza i

-Çizme deri te kyçi i këmbës

Këta artikuj themelorë veshjesh që shumë vajza i

-Bluzë e ngushtë e bardhë./K.C/dritare.net