Na ndiqni edhe në

Modë

Për festa dhuro dhe vish këpucë shqiptare nga punishtja “Perolli”!

Për festa dhuro dhe vish këpucë shqiptare nga punishtja

Cila do të ishte dhurata ideale për festat e fundvitit për mamanë, motrën apo shoqen e ngushtë? Sugjerimi që dritare.net ka sot për ju është shumë i veçantë dhe shqip, ndaj s’mund t’i mungonte nismës sonë. Një palë çizme, këpucë, sandale me lëkurë natyrale dhe cilësi të lartë, që ruan formën, ka jetëgjatësi, është e butë në prekje, por rezistente ndaj ujit.

Për festa dhuro dhe vish këpucë shqiptare nga punishtja

Dhe ku t’i gjeni këto këpucë? Te Perolli, që e keni në Tiranë dhe në Prizren. Në fakt punishtja Perolli është hapur fillimisht në Prizren në 1936-ën dhe vetëm në 2013-ën erdhën në Tiranë. Janë mbi 80 vjet traditë, tri gjenerata që prodhojnë këpucë natyrale, që do t’i porosisësh ti tani dhe do t’i bësh dhuratë për motrën apo nënën.

Për festa dhuro dhe vish këpucë shqiptare nga punishtja

Nuk janë vetëm me lëkurë natyrale “calfskin”, por edhe me lëkurë artificiale. Ama fakti që është artificiale nuk ia prish aspak bukurinë, ka po të njëjtin kualitet prodhime dhe dizajn unik që vetëm Perolli i ofron. Jo më kot të gjitha vajzat i pëlqejnë këpucët e Perollit, që tani për festa janë edhe me 40% ulje.

Për festa dhuro dhe vish këpucë shqiptare nga punishtja
Por ti mund të porosisësh edhe këpucën tënde, sipas karakteristikës së këmbës e modelin që do dhe Perolli ta bën.

Për festa dhuro dhe vish këpucë shqiptare nga punishtja

Ah se harruam, Perolli nuk bën këpucë vetëm për gra e vajza, por edhe për burra. Kështu që ta gjetëm edhe një dhuratë për babin dhe burrin.

Për festa dhuro dhe vish këpucë shqiptare nga punishtja

Tani ç’pret? Shko te Instagrami “Perolli1936” dhe porosit dhuratën tënde. Nuk ke pse shkon ti te Perolli, vjen Perolli kudo ku je ti, në Shqipëri apo Kosovë!/dritare.net

Për festa dhuro dhe vish këpucë shqiptare nga punishtjaPër festa dhuro dhe vish këpucë shqiptare nga punishtja