Na ndiqni edhe në

Ngjarjet e Ditës

Nju Jork/ Të gjithë duart shqiponjë në ceremoninë e betimit të Edit Shkrelit

Nju Jork/ Të gjithë duart shqiponjë në ceremoninë e

Foto nga ceremonia e betimit të gjyqtares së parë shqiptare në Gjykatën Civile të Nju-Jorkut.

Nju Jork/ Të gjithë duart shqiponjë në ceremoninë e

Dritare TV pati ekskluzivitetin e transmetimit live të ceremonisë që ishte një ditë e rëndësishme jo vetëm për Editin, por për emrin e shqiptarëve, kudo ata janë.

Nju Jork/ Të gjithë duart shqiponjë në ceremoninë e

Ndiqeni ceremoninë në kanalin youtube Rudina Xhunga dhe DritareTv. Kudo je ti, ka Shqipëri.

Nju Jork/ Të gjithë duart shqiponjë në ceremoninë e

Që gëzohet, kur ti shkëlqen.

Nju Jork/ Të gjithë duart shqiponjë në ceremoninë e

Foto: Olsi Beci./dritare.net