Na ndiqni edhe në

Ngjarjet e Ditës

Fotot që zbulojnë se çfarë ndodh në të vërtetë në prapaskenat e filmave!

Fotot që zbulojnë se çfarë ndodh në të

Kohërat kur ne thoshim "Si e bënë atë?" ndërsa shihnim një film tashmë kanë mbetur në të kaluarën. Përgjigjja është shumë e thjeshtë: gjithçka ka të bëjë me efektet vizuale dhe grafikët kompjuterikë. Ekspertët mund të aplikojnë çdo sfond me ndihmën e një ekrani të gjelbër. Sidoqoftë, ka ende shumë momente interesante që ndodhin në prapaskenë. Neve na pëlqen të zhytemi në botën e kinemasë, veçanërisht në momentet e prapaskenës. Më poshtë dritare.net sjell disa fotografi që mund të ndihmojnë shumë lexues të kuptojnë se çfarë ndodh me të vërtetë pas ekranit.

Spider-Man

Fotot që zbulojnë se çfarë ndodh në të

Mad Max

Fotot që zbulojnë se çfarë ndodh në të

Wonder Woman 1984

Fotot që zbulojnë se çfarë ndodh në të

John Wick: Chapter 3

Fotot që zbulojnë se çfarë ndodh në të

The Wolf of Wall Street

Fotot që zbulojnë se çfarë ndodh në të

Life Of Pi

Fotot që zbulojnë se çfarë ndodh në të

Batman v Superman: Dawn of Justice

Fotot që zbulojnë se çfarë ndodh në të

Avatar movie

Fotot që zbulojnë se çfarë ndodh në të

Lucifer

Fotot që zbulojnë se çfarë ndodh në të

Iron Man

Fotot që zbulojnë se çfarë ndodh në të

Inception

Fotot që zbulojnë se çfarë ndodh në të

The Crown

Fotot që zbulojnë se çfarë ndodh në të

WWE Hall of Fame

Fotot që zbulojnë se çfarë ndodh në të

Joker

Fotot që zbulojnë se çfarë ndodh në të

Avengers./K.C/dritare.net

Fotot që zbulojnë se çfarë ndodh në tëFotot që zbulojnë se çfarë ndodh në tëFotot që zbulojnë se çfarë ndodh në tëFotot që zbulojnë se çfarë ndodh në tëFotot që zbulojnë se çfarë ndodh në tëFotot që zbulojnë se çfarë ndodh në të