Na ndiqni edhe në

Ngjarjet e Ditës

Gjoba e makinës ju vjen në telefon në kohë reale me e-albania!

Gjoba e makinës ju vjen në telefon në kohë reale me

Njoftimet për gjobat tashmë do të vijnë në celular përmes e-Albania.

Kështu përmes sistemit e-gjoba, çdo drejtues mjeti që kryen një shkelje rrugore dhe ndëshkohet nga shërbimi policor do të njoftohet përmes një mesazhi apo emaili, duke patur mundësinë të shlyejë detyrimin në kohë dhe përfitojë nga ulja e masës së gjobës 50 % kur e paguan brenda 15 ditëve.

Nisma u prezantua sot pranë shkollës së mesme “Ismail Qemali” në kryeqytet./L.F-dritare.net