Na ndiqni edhe në

Ngjarjet e Ditës

Kuvendi miraton projektligjin për rritjen e pagave/ Si votuan deputetët e ministrat! 

Kuvendi miraton projektligjin për rritjen e pagave/ Si votuan
Kuvendi miratoi sot projektligjet për reformën e pagave në institucionet kushtetuese dhe administratën publike. Kuvendi ka miratuar me 93 vota ndryshimet në ligjin për “statusi i gjyqtarëve dhe prokurorëve”, që rrit pagat e tyre. Miratimi i ligjit kërkonte shumicë të cilësuar 84 vota. Ligji për pagat në institucionet kushtetuese u miratua me 95 pro, 0 abstenim, 3 kundër, 5 nuk morën pjesë në votim./K.C/dritare.net

Kuvendi miraton projektligjin për rritjen e pagave/ Si votuan