Na ndiqni edhe në

Ngjarjet e Ditës

Luljeta Bozo, deputetja që mori gjithë vëmendjen sot!

Luljeta Bozo, deputetja që mori gjithë vëmendjen sot!

Kuvendi mbajti sot seancën e radhës. Ajo që ra në sy ishin veshjet e zonjave dhe zotërinjve deputetë.

Luljeta Bozo, deputetja që mori gjithë vëmendjen sot!Luljeta Bozo, deputetja që mori gjithë vëmendjen sot!

Kostumet, më të preferuarat për stinën e vjeshtës, ishin veshjet më të zakonshme sot.

Luljeta Bozo, deputetja që mori gjithë vëmendjen sot!Luljeta Bozo, deputetja që mori gjithë vëmendjen sot!Luljeta Bozo, deputetja që mori gjithë vëmendjen sot!Luljeta Bozo, deputetja që mori gjithë vëmendjen sot!

Nuk ka kaluar pa vëmendje deputetja më e moshuar e Kuvendit, zonja Luljeta Bozo e cila është shfaqur me bastun./L.F-dritare.net

Luljeta Bozo, deputetja që mori gjithë vëmendjen sot!Luljeta Bozo, deputetja që mori gjithë vëmendjen sot!Luljeta Bozo, deputetja që mori gjithë vëmendjen sot!Luljeta Bozo, deputetja që mori gjithë vëmendjen sot!Luljeta Bozo, deputetja që mori gjithë vëmendjen sot!

Luljeta Bozo, deputetja që mori gjithë vëmendjen sot!Luljeta Bozo, deputetja që mori gjithë vëmendjen sot!Luljeta Bozo, deputetja që mori gjithë vëmendjen sot!Luljeta Bozo, deputetja që mori gjithë vëmendjen sot!Luljeta Bozo, deputetja që mori gjithë vëmendjen sot!Luljeta Bozo, deputetja që mori gjithë vëmendjen sot!Luljeta Bozo, deputetja që mori gjithë vëmendjen sot!Luljeta Bozo, deputetja që mori gjithë vëmendjen sot!