Na ndiqni edhe në

Ngjarjet e Ditës

Në plazh e dëborë, fundjava e vipave në foto!

Në plazh e dëborë, fundjava e vipave në foto!

Fundjavë me një ftohtë të pazakontë për vendin tonë ishte kjo që lamë pas. Ndaj jo pak njerëz të njohur zgjodhën vendet e nxehta. Ndërsa në Shqipëri, është ftohtë e acar, Luana Vjollca, Rezarta Shkurta dhe Eraldo Rexho, po shijojnë të nxehtin në një anë tjetër të botës. Nuk mund ta fshehim zilinë!

Në plazh e dëborë, fundjava e vipave në foto!Në plazh e dëborë, fundjava e vipave në foto!Në plazh e dëborë, fundjava e vipave në foto!Në plazh e dëborë, fundjava e vipave në foto!

Nga ana tjetër, Amarda Toska dhe Ermal Mamaqi, dinë mirë si t’i shijojnë edhe ditët e ftohta. Çifti i apasionuar pas skive!

Në plazh e dëborë, fundjava e vipave në foto!Në plazh e dëborë, fundjava e vipave në foto!

Fundjavë në Tiranë!

Në plazh e dëborë, fundjava e vipave në foto!Në plazh e dëborë, fundjava e vipave në foto!Në plazh e dëborë, fundjava e vipave në foto!Në plazh e dëborë, fundjava e vipave në foto!Në plazh e dëborë, fundjava e vipave në foto!

Fundjavë në ekran!

Në plazh e dëborë, fundjava e vipave në foto!Në plazh e dëborë, fundjava e vipave në foto!Në plazh e dëborë, fundjava e vipave në foto!Në plazh e dëborë, fundjava e vipave në foto!Në plazh e dëborë, fundjava e vipave në foto!

/L.F-dritare.net

Në plazh e dëborë, fundjava e vipave në foto!Në plazh e dëborë, fundjava e vipave në foto!Në plazh e dëborë, fundjava e vipave në foto!