Na ndiqni edhe në

Ngjarjet e Ditës

Lutjet e qytetarëve tek Onkologjiku: Më gjen ndonjë mundësi se e kam javore kimon, jam në hall!

Lutjet e qytetarëve tek Onkologjiku: Më gjen ndonjë mundësi

Janë zbardhur përgjimet nga dosja e Prokurorisë, lidhur me skemën e mashtrimit që kishin ngritur mjekët e te spitali Onkologjik, duke mos ofruar shërbim për të sëmurët me tumor.

Përgjimet

Data 1.12.2023:

Qytetari: Afrim përshëndetje, unë jam ai i shoqi asaj B. që diskutonim ato muhabetet. Mos më gjen ndonjë mundësi si t’ia bëjmë sot se unë e kam javore atë kimon, për nder se jam në hall. S’më ndihmon dot me një kështu se ajo e ka javore ia kemi blerë sa qimet e kokës dhe të pres datën 05 unë.

Afrim: Ja të them për pak se jam tek Pediatria me çunin.

Qytetari: Mirë më thuaj se jam gati të nisem direkt.

Në datën 14/12/2023 në orën 13:38 e telefonon nr.telefonit si më poshtë vijon:

068*******: O Afrim

Afrimi: He vella.

06*******: Do vije nje nga Kukesi, ma ndihmo te lutem mi afro cik kimioterapite. Beje per hatrin tim. Ku je ti?

Afrimi: Une jam lart ne zyre. 0682136645: Mire ja do vije lart tek zyra kjo.

Rasti 2

Në datën 14/12/2023 ne oren 11:31 ka një bisede si më poshtë vijon me Alketen me nr.telefoni

069******** si me poshte vijon:

Afrimi: Alketa eshte nje pacient i Sotiraqit per erlotinib tableta.

Alketa: Ok.

Rasti 3

Në daten 14/12/2023 ne oren 10:14 e telefonon nr.telefonit 067******* si me poshte vijon:

067*******: O adash ca ben si ke qene?

Afrimi: Mire adash ti ca ben?

067*******: Tet e pyes kam nje mikun tim nga Permeti qe I ka dhene rekomandim Kuro ai kirurgu i Gjirokastres per aty tek ju ne date 24 Janar. Po eshte pak vone na duhet dicka me shpejt se smerr dot as Kempin po nuk beri konsulten aty.

Afrimi: Une sjam aty tani se jam tek urgjenca. Jepi numrin dhe te me presi. Eshte ai Elidoni sot aty o burre ai sfut pa planifikim. la ke nr. Atij ti?

067*******: Jo sia kam. Po Naqellari eshte aty?

Afrimi: Po o burre fol me Naqellarin I mbaron pune Naqellari direct.

067******; Po diskutojme linjen Naqellari njehere po ashtu kalojme tek ty.

Afrimi: Ok mire shume mire,

Rasti 4

Në datën 14/12/2023 në orën 08:17 1 degron sms nr.telefonit 069****** ku i thote:

069******:Afrim ketu tek dera jam shoku Nazmiut Shefiti.

Afrimi: Po pa merak se ja mbajta vendin.

Rasti 5:

Afrimi: Kush ta tha

Nr.telefonit: Ca lidhje ka, me erdhi kodi që në mëngjes u çudita.

Afrimi: pra duhet ti të më kujtoje mua jo une ty.

Nr.telefonit: Ti pa le te ka kujtuar Sabua se ti je tap Akoma.

Rasti 6:

Në datën 27.12.2023 në orën 13:16 bëhet biseda me sms si më poshtë vijon me nr.e telefonit 069******* ku thuhet si më poshtë vijon:

– Çkemi Afrim si kalon. Pacientja F.C., nuk eshte paraqitur ne farmaci.

-Mire si je ti Mirjana,ok. Ka ikur ajo.

-Ok mos e njofto. Do i shkruaj nuk u paraqit.

Rasti 7:

Në datën 20.12.2023 në orën 08:49 ka një telefonatë me nr. 069******* ku I thotë:

Afrimi: Ckemi Flora.

Flora: si do bejme me ate doktoreshen që më sjell verdalle se une kafen ja dhashe

Afrimi: Po ska gje mo se dje thjesht kishte ikur me heret.

Rasti 8:

Në datën 15.12.2023 në orën 12:57 I ben sms nr.i telefonit 069******* ku I thote:

-Ckemi Afrim si kalon. Te lutem pacientet V.SH., F.E., dhe B.N., urgjent ne farmaci

Rasti 9:

Në datën 15.02.2024 në orën 10:22 e telefonon nr.telefonit 069******* si më poshtë:

Nr.telefonit: ILDA CANI E KA EMRIN CARE TE TE JAPI MERI

Afrimi: Ku është ajo tani?

Nr.telefonit: Se di ja ti them./M.K-dritare.net