Na ndiqni edhe në

Ngjarjet e Ditës

Rama emëron Enkelejda Muçajn zëvendësministre të Infrastrukturës dhe Energjisë

Rama emëron Enkelejda Muçajn zëvendësministre të

Kryeministri Edi Rama në mbledhjen e sotme ka emëruar Enkelejda Muçajn zëvendësministre të Infrastrukturës dhe Energjisë.

VENDIMI I PLOTE I PUBLIKUAR NË FAQEN E KRYEMINISTRISË

EMËRIM NË DETYRË

Në mbështetje të nenit 100 të Kushtetutës dhe të pikës 2, të nenit 6, të ligjit nr.9000, datë 30.1.2003, “Për organizimin dhe funksionimin e Këshillit të Ministrave”, me propozimin e Kryeministrit, Këshilli i Ministrave

V E N D O S I:

Znj. Enkelejda Muçaj emërohet zëvendësministër i Infrastrukturës dhe Energjisë.