Na ndiqni edhe në

Ngjarjet e Ditës

Rama: Klinikat Stomatologjike Lëvizëse në disa shkolla të zonave rurale!

Rama: Klinikat Stomatologjike Lëvizëse në disa shkolla të

Klinikat Stomatologjike Lëvizëse janë vënë në funksion të fëmijëve në disa shkolla të zonave rurale për trajtimin dhe mirëmbajtjen e shëndetit të dhëmbëve.

“Nga Fushë-Kruja, në Ndroq, Kamëz, Librazhd, Cërrik, Elbasan, Roskovec ka vijuar rrugëtimi i Klinikave Stomatologjike Lëvizëse në shkollat e zonave rurale dhe periferike për depistimin për kujdesin e dhëmbëve që i siguron fëmijëve akses dhe cilësi për depistimin dhe trajtimin e dhëmbëve me aparatura bashkëkohore. Javën tjetër Klinikat Stomatologjike Lëvizëse do të jenë në Peqin, Kolonjë, Devoll dhe Korçë”, shkruan Rama në facebook./A.ZH-dritare.net