Na ndiqni edhe në

Ngjarjet e Ditës

SHBA gjen mënyrën më të ëmbël për të bindur amerikanët të vaksínohen

SHBA gjen mënyrën më të ëmbël për të

Amerikanët kanë një arsye më shumë për ta bërë vaksínën kundër Covíd-19. Kompania amerikane "Krispy Kreme" e ëmbëlsoi pak idenë e vaksínimit dhe tani i jep falas donuts kujtdo që tregon se është vaksínuar. Duke filluar nga sot, çdo klient që ka një kartë vaksínimi do të marrë një donut falas.

SHBA gjen mënyrën më të ëmbël për të

Dyqani i donut-ëve specifikon se çdo person që ka bërë të paktën një nga dy dozat e vaksínës Moderna ose Pfizer, ose një të vaksínës Johnson & Johnson do t'i marrë falas. Dhe kjo ofertë nuk është vetëm për një ditë, por njerëzit e vaksínuar mund të shkojnë çdo ditë dhe të marrin donuts falas gjatë gjithë vitit 2021./K.C/dritare.net