Na ndiqni edhe në

Ngjarjet e Ditës

Si janë brenda zyrat e SPAK. Dalin fotot!

Si janë brenda zyrat e SPAK. Dalin fotot!

Nga takimi mes të dërguarit të SHBA në Shqipëri David Wisner dhe kreut të SPAK Altin Dumani ra në sy një detaj i rëndësishëm. Në fotot e publikuara në faqen zyrtare të Amabsadës së SHBA në Facebook vëmendjen e marrin dosjet shumta që ndodhen në zyrat e këtij institucioni.

Si janë brenda zyrat e SPAK. Dalin fotot!

Dosjet mund t'i shohësh në çdo cep të zyrave duke filluar nëpër rafte, në dysheme e madje edhe mbi rafte duke arritur deri në tavan. Nëpër zyrat nuk mungojnë as simbolet kombëtare.

Si janë brenda zyrat e SPAK. Dalin fotot!

Nëpërmjet këtyre fotove tregohet një anë tjetër e këtij institucioni që edhe pse shumicën e kohës rrethohet nga kamerat, pamjet për të ishin shumë të pakta nga ambientet e brendshme./dritare.net

Si janë brenda zyrat e SPAK. Dalin fotot!