Na ndiqni edhe në

Ngjarjet e Ditës

Temperaturat nën zero, Bashkia e Tiranës hedh skorie gjatë natës!

Temperaturat nën zero, Bashkia e Tiranës hedh skorie gjatë

Temperaturat nën zero nuk kanë penguar qarkullimin e mjeteve në kryeqytet. Që gjatë natës, punonjësit e Bashkisë së Tiranës kanë nisur punë intensive për mbajtjen hapur të rrugëve në zonat rurale, duke hedhur kripë dhe skorie.

Në një kohë që temperaturat shkojnë nën zero, falë përkushtimit të punonjësve të Bashkisë është bërë e mundur që edhe rrugët në zonat rurale të jenë të kalueshme për automjetet./Xh.Xh/dritare.net

Temperaturat nën zero, Bashkia e Tiranës hedh skorie gjatë

Temperaturat nën zero, Bashkia e Tiranës hedh skorie gjatë

Temperaturat nën zero, Bashkia e Tiranës hedh skorie gjatë

Temperaturat nën zero, Bashkia e Tiranës hedh skorie gjatë

Temperaturat nën zero, Bashkia e Tiranës hedh skorie gjatë

Temperaturat nën zero, Bashkia e Tiranës hedh skorie gjatë

Temperaturat nën zero, Bashkia e Tiranës hedh skorie gjatë

Temperaturat nën zero, Bashkia e Tiranës hedh skorie gjatë

Temperaturat nën zero, Bashkia e Tiranës hedh skorie gjatë

Temperaturat nën zero, Bashkia e Tiranës hedh skorie gjatë

Temperaturat nën zero, Bashkia e Tiranës hedh skorie gjatë