Na ndiqni edhe në

Ngjarjet e Ditës

Test: Gjeni shkronjën e ndryshme për 5 sekonda!

Test: Gjeni shkronjën e ndryshme për 5 sekonda!

A ju thonë njerëzit që keni sy shqiponje sepse jeni shumë të mirë në gjetjen e gabimeve apo detajeve? Në rast se dëshironi të vazhdoni të trajnoni aftësitë tuaja të vëzhgimit, hidhini një sy këtyre figurave. Detyra është të gjejmë shkronjat ose numrat e ndryshëm që kemi fshehur në më pak se 5 sekonda. Mund t'i gjeni në më pak kohë!

Ndani rezultatin tuaj në fund dhe tregoni talentin tuaj duke e ndarë këtë test me miqtë tuaj!

Përgjigjet do t’i gjeni në foto, postuar në fund të artikullit!

E gjetët për 5 sekonda ku është shkronja D?

Test: Gjeni shkronjën e ndryshme për 5 sekonda!

Po shkronja P?

Test: Gjeni shkronjën e ndryshme për 5 sekonda!

Gjeni shkronjën N!

Test: Gjeni shkronjën e ndryshme për 5 sekonda!

Gjeni L!

Test: Gjeni shkronjën e ndryshme për 5 sekonda!

Mes shkronjave R, gjeni për 5 sekonda shkronjën P!

Test: Gjeni shkronjën e ndryshme për 5 sekonda!

Përgjigjet i keni në fotot më poshtë!/L.F-dritare.net