Na ndiqni edhe në

Kosova dhe Rajoni

Zgjedhjet lokale në Kosovë, 21 komuna shkojnë në balotazh, asnjë fitues në Prishtinë!

Zgjedhjet lokale në Kosovë, 21 komuna shkojnë në balotazh,

Teksa pothuaj ka mbaruar procesi i numërimit në Kosovë, me 99.8 të votave nga qendrat e numërimit, rezulton se 21 nga 38 komuna kanë shkuar në balotazh. Në këto 21 qendra komunale do të ketë një raund tjetër votimesh, ndërsa janë zgjedhur drejtuesit lokalë për 17 komuna të tjera.

Rezultati deri tani nuk ka nxjerrë asnjë fitues në Prishtinë.

Komunat që shkojnë në balotazh

Gjakova (AAK-LVV)

Gjilani (LVV-LDK)

Dragashi (PDK-LDK)

Klina (AAK-PDK)

Kamenica (PSD-LVV)

Podujeva (LVV-LDK)

Prishtina (LVV-LDK)

Prizreni (LVV-PDK)

Vitija (LDK-LVV)

Vushtrria (PDK-LDK)

Malisheva (Nisma-PDK)

Juniku (AAK-LDK)

Mamusha (KDTP-KATP)

Gllogovc (PDK-DD)

Kllokot (Lista Serbe-GI SNS)

Istog (LDK-AAK)

Shtime (PDK-LVV)

Rahovec (AAK-LVV)

Fushë Kosova (LDK-LVV)

Obiliqi (IQO-LVV)

Kaçanik (PDK-LVV)/M.T/dritare.net