Na ndiqni edhe në

Opinione

Une nuk i çoj gjyshërit ne azil, se rriten mamin, babin tim dhe mua. Refleksionet e një 6 vjeçari!

Une nuk i çoj gjyshërit ne azil, se rriten mamin, babin tim dhe mua.

Ngjarja e fundit që ndodhi në një shtëpi të moshuarish Në Pejë, i ka tronditur të gjithë dhe ka hapur debate në opinionin publik nëse shtëpitë e të moshuarve ose azilet janë zgjedhja e duhur për një përkujdesje për të moshuarit.

Mattia Kristo është vetëm 6 vjeç dhe mendon se askush nuk duhet të braktisë prindërit ose gjyshërit sepse është mosha kur ata kanë më shumë nevojë për mbështetje dhe dashuri. Madje vogëlushi thotë se ashru si gjyshërit u kujdesën për prindërit e tij kur ishin të vegjël po kujdesen edhe për të tani në të njëjtën mënyrë duhet të kujdesen edhe të rriturit për prindërit ose gjyshërit e tyre. /Xh.Xh/dritare.net