Na ndiqni edhe në

Shkruaj në Dritare

Letër për Rudinën: Kemi nevojë për ndihmë, që vëllai të jetojë!

Letër për Rudinën: Kemi nevojë për ndihmë, që

Përshëndetje Rudina. Si je?

Me falë që po të pengoj!

Me shumë vështirësi po e shkruajë këtë mesazh tek ti dhe po të vendos në vështirësi, por të lutëm me shpirt, në emër të vëllait tim, Albertit, të na ndihmosh të shpërndash edhe ti në median tënde, njoftimin tonë për ndihmë.

Letër për Rudinën: Kemi nevojë për ndihmë, që

Duhet të realizojmë transplantin e veshkës për vëllain. Donatori është familjari, na duhen vetëm mjetet për operacionin që kushton 21 mijë euro.

Zoti të bekoftë, ta kemi borxh gjithë jetën!

Faleminderit!

Llogaria është në bankën Teb në emër të pacientit.

Iban: XK052011000624342134

Paypal: [email protected]

Tel: +38349175648

Letër për Rudinën: Kemi nevojë për ndihmë, që