Na ndiqni edhe në

Showbiz

Banorët aludojnë për romancë, Donaldi dhe Semi sqarojnë raportin mes tyre

Banorët aludojnë për romancë, Donaldi dhe Semi sqarojnë

Banorët prej kohësh kanë aluduar se mes Donaldit dhe Semit ka një marrëdhënie më shumë se sa miqësore.Të njëjtën jehonë afrimiteti i tyre ka pasur edhe në public dhe media.

Pasi dëgjoi këta komentet dhe mendimet e banorëve të tjerë, ishte Semi e cila sqaroi një herë e mirë se mes saj dhe Donaldit nuk mund të ketë asnjë marrëdhenië më shumë se sa vllazërore.

‘’Jemi si vëlla dhe motër. Për shkak të faktit se unë vuaj nga ankthi, marrëdhënia mes meje dhe Donaldit është forcuar pasi kam nevojë për mbështetjen e dikujt’’,- tha Semi.

Donaldi nga ana tjetër shtoi se është abzurde nëse këto aludime kanë qenë dhe në publik.

‘’Bora më njeh shumë mirë dhe të paktën jam e sigurtë që ajo nuk e ka menduar atë gjë për mua’’,- shtoi Semi.

Banorët deklaruan se tashmë janë të qartë për raportin mes tyre, por pjesa më e madhe e tyre këmbëngulën se dyshja janë ”dy trupa dhe një mendje” brenda mureve të asaj shtëpie./Dritare.net