Na ndiqni edhe në

Shqiptar

Arbër Hajdari i kthehet Romeos: Ke lojë të dobët, po viktimizohesh

Arbër Hajdari i kthehet Romeos: Ke lojë të dobët, po

Arbër Hajdari dhe Ori Nejbiaj dolën kundër Romeos në debatin që pati me Françeskën për Heidin. Arbri mendon se Romeo po luan dobët dhe po viktimizohet.

Arbër: Nuk kam parë një përpjekje që Franceska po tenton të ndajë çiftin, as Julin. Nuk e kam parë në asnjë material filmik. Nëse Franceska shpreh një opinion te Heidi, pse mos ti bëhet qejfi.


Romeo: Nuk je kaq naiv se të njoh

Arbër: Do të futem dhe unë te bigu? Mos u merr në nivelin tim. Pse u mërzite ti?

Romeo: Heidi u mërzit se unë godita Franceska.

Arbër: Lojë e dobët e jotja dhe kërkon mbështetjen e Heidit.

Romeo: Unë këtu jam vetëm. Dua të di a është në krahun tim apo jo. Po të të bien ty në tavolinë si do reagoje ti.

Arbër: Do më bëhej qejfi.

Ledion: Pas çdo burri të suksesshëm, ka një grua të jashtëzakonshme.

Romeo: Kur e kam përkrahur atë gocën unë, s'e ka bërë asnjeri.

Ori: S’më bën sens fare diskutimi të ofendohesh nëse dikush ngre në piedestal një meritë të partnerit. Akuza është ngritur ndaj Franceskës, kanë thënë që ka hyrë po ndan çiftet. Më duket abuzive ta vësh Franceskën në këtë pozitë

Arbër: Romeo mendoj që kërkon të viktimizohet. Këto janë shenja të pastra të viktimizimit.

Romeo: Mendimi yt./K.C/dritare.net