Na ndiqni edhe në

Shqiptar

Brigadieri i shtëpisë! Plas sherri mes Romeos dhe Julit

Brigadieri i shtëpisë! Plas sherri mes Romeos dhe Julit

Juli dhe Romeo janë përplasur sërish gjatë spektaklit të sotëm. Madje kanë përdorur dhe epitete brigadieri i shtëpise, ushtar, frikacak për njëri-tjetrin.

Romeo: Juli është një personalitet, një super aktori. Mua më vjen keq që përfundon në këtë lloj grade. Prandaj i lash që të qetësohej. Juli nuk ka argumente. Nuk flet të vërteta dhe bie në gropën që krijon vetë. Juli ku bëhet me nerva i flet goja para mendjes. Ai edhe ofendon.

Juli: Ku të kam ofenduar unë ty?

Romeo: Ti edhe në humor je banal. Juli nuk ka argumente. Ai të gjithë ushtarët e tij po i nxjerr jashtë.

Ledion Liço: Atëhere fol me emra Romeo.

Romeo: Juli sapo lëshoi Gazin, sapo e lëshoi nga vilajeti i vet derisa ta nxjerrë. Ledjonën që e ka shoqe.

Juli: Ju e dëgjuat mentalitetin e brigadierit të shtëpisë.

Romeo: Ty të dhemb, nuk ke argumentë. Ti nuk thua emra. Je frikacak. Ma thuaj me emra kë kam ushtar?

Juli: Si kë ke ushtarë? Romeo ti i konsideron njerëzit ose si ushtarë ose si shokë./K.C/dritare.net