Na ndiqni edhe në

Shqiptar

Familja, karriera dhe kënga/ Turjan Hysko i rrëfeu të gjitha!

Familja, karriera dhe kënga/ Turjan Hysko i rrëfeu të gjitha!

Turjan Hysko ka zhvilluar një intervistë interesante me ndjekësit e tij në Instagram. Më 15 korrik, ai dhe Orinda u bënë prindër të një vajte të cilën e kanë pagëzuar me emrin Atara. Gjatë intervistës virtuale ai është përgjigjur pyetje për familjen, Klaniforninë dhe këngën. Turjani ka zbuluar kuptimin e emrin të vajzës, datën kur do të nisë Klanifornia dhe planet për një këngë të re me grupin Produkt 28./M.M-dritare.net

Familja, karriera dhe kënga/ Turjan Hysko i rrëfeu të gjitha!Familja, karriera dhe kënga/ Turjan Hysko i rrëfeu të gjitha!Familja, karriera dhe kënga/ Turjan Hysko i rrëfeu të gjitha!Familja, karriera dhe kënga/ Turjan Hysko i rrëfeu të gjitha!