Na ndiqni edhe në

Shqiptar

Foto/ Si e kaluan fundjavën vipat shqiptarë!

Foto/ Si e kaluan fundjavën vipat shqiptarë!

Moti i keq u ka prishur planet shumë atyre që kishin ndërmend që këtë javë të udhëtonin. Instagramin këtë herë e kanë mbushur plot, fotot nga shtëpia, dhe ato të programacioneve të fundjavës. Por sigurisht, jo të gjithë kanë qëndruar të mbyllur.

Foto/ Si e kaluan fundjavën vipat shqiptarë!

Foto/ Si e kaluan fundjavën vipat shqiptarë!

Foto/ Si e kaluan fundjavën vipat shqiptarë!

Foto/ Si e kaluan fundjavën vipat shqiptarë!

Foto/ Si e kaluan fundjavën vipat shqiptarë!

Gazetarët Rudina Xhunga, Blendi Fevziu dhe Sonila Meço, postuan fotot nga Tirana. Kush nga shtëpia, dhe kush gjatë xhiros së pasdites.

Foto/ Si e kaluan fundjavën vipat shqiptarë!

Foto/ Si e kaluan fundjavën vipat shqiptarë!

Foto/ Si e kaluan fundjavën vipat shqiptarë!

Foto/ Si e kaluan fundjavën vipat shqiptarë!

Ilva Tare, Mira Kazhani dhe Aulona Musta, zgjodhën Korçën.

Foto/ Si e kaluan fundjavën vipat shqiptarë!

Foto/ Si e kaluan fundjavën vipat shqiptarë!

Foto/ Si e kaluan fundjavën vipat shqiptarë!

Foto/ Si e kaluan fundjavën vipat shqiptarë!

Bes Kallaku, zgjodhi Mrizin e Zanave.

Foto/ Si e kaluan fundjavën vipat shqiptarë!

Foto/ Si e kaluan fundjavën vipat shqiptarë!

Për të parë si e kaluan vipat këtë fundjavë, shikoni fotot më poshtë!/L.F-dritare.net

Foto/ Si e kaluan fundjavën vipat shqiptarë!

Foto/ Si e kaluan fundjavën vipat shqiptarë!

Foto/ Si e kaluan fundjavën vipat shqiptarë!

Foto/ Si e kaluan fundjavën vipat shqiptarë!

Foto/ Si e kaluan fundjavën vipat shqiptarë!

Foto/ Si e kaluan fundjavën vipat shqiptarë!

Foto/ Si e kaluan fundjavën vipat shqiptarë!

Foto/ Si e kaluan fundjavën vipat shqiptarë!

Foto/ Si e kaluan fundjavën vipat shqiptarë!

Foto/ Si e kaluan fundjavën vipat shqiptarë!

Foto/ Si e kaluan fundjavën vipat shqiptarë!

Foto/ Si e kaluan fundjavën vipat shqiptarë!

Foto/ Si e kaluan fundjavën vipat shqiptarë!

Foto/ Si e kaluan fundjavën vipat shqiptarë!

Foto/ Si e kaluan fundjavën vipat shqiptarë!

Foto/ Si e kaluan fundjavën vipat shqiptarë!

Foto/ Si e kaluan fundjavën vipat shqiptarë!

Foto/ Si e kaluan fundjavën vipat shqiptarë!

Foto/ Si e kaluan fundjavën vipat shqiptarë!

Foto/ Si e kaluan fundjavën vipat shqiptarë!

Foto/ Si e kaluan fundjavën vipat shqiptarë!

Foto/ Si e kaluan fundjavën vipat shqiptarë!

Foto/ Si e kaluan fundjavën vipat shqiptarë!

Foto/ Si e kaluan fundjavën vipat shqiptarë!

Foto/ Si e kaluan fundjavën vipat shqiptarë!