Na ndiqni edhe në

Shqiptar

Ja si e kaluan fundjavën vipat shqiptarë!

Ja si e kaluan fundjavën vipat shqiptarë!

Vapa iku me gushtin. Vjeshta ka trokitur dhe kjo ka nisur të ndihet shumë qartë. NJë sezon i ri i pret të gjithë, me energji të reja dhe natyrisht edhe projekte. Kështu duket se do të jetë edhe për vipat tanë që presin të nisë sezoni i ri. Lëvizje, projekte dhe disa sekrete që nisin të zbulohen nga nesër.

Arbana Osmani-Pak natyrë, para se të nisë puna.

Ja si e kaluan fundjavën vipat shqiptarë!
Sara Hoxha- Ja të bëjmë një foto pa na parë Poem Blu.
Ja si e kaluan fundjavën vipat shqiptarë!
Olsi Bylyku- Më bëj një foto njëherë, pastaj shohim e bëjmë.
Ja si e kaluan fundjavën vipat shqiptarë!
Elita Rudi-5 minuta pushim nga Zëri dhe Bota.
Ja si e kaluan fundjavën vipat shqiptarë!
Vesa Luma-Mos, na ikën ditët e pushimeve.
Ja si e kaluan fundjavën vipat shqiptarë!
Armina Mevlani- Po bëj një dorë jetë.
Ja si e kaluan fundjavën vipat shqiptarë!
Balina Bodinaku-Më lini të jetoj këtu.
Ja si e kaluan fundjavën vipat shqiptarë!
Dojna Mema- Ja dhe një foto Vlashent dhe nuk të them më.
Ja si e kaluan fundjavën vipat shqiptarë!
Xhemi Shehu-Një foto kështu pa mendje, me mendje.
Ja si e kaluan fundjavën vipat shqiptarë!
Bieta Sulo-Shihemi të hënën.
Ja si e kaluan fundjavën vipat shqiptarë!/M.M-dritare.net