Na ndiqni edhe në

Shqiptar

Pushimet shqip të Vesa Lumës!

Pushimet shqip të Vesa Lumës!

Vesa nuk ka nevojë që të vijë vera për të bërë pushime, ama ky gusht për të ishte më i bukuri. Pas dy vjetësh, ajo u rikthye në atdhe. Udhëtimi prej 31 orë së bashku me djalin e saj Lianin, nga Zelanda e Re drejt Tiranës, ishte i lodhshëm por ia vlente për pushimet që e prisnin.

Pushimet shqip të Vesa Lumës!

Vesa nuk resht se postuari foto në rrjetet sociale dhe ne nuk ngopemi duke e parë. Bashkë me Liamin gjithashtu.

Pushimet shqip të Vesa Lumës!

Vera nuk ka ikur akoma dhe deti i këtij shtatori është më i bukur se kurrë. Kështu shkruan ajo krahas fotove na jugu i vendit.

Pushimet shqip të Vesa Lumës!

Edhe Liami, duket se po i shijon shumë pushimet e këtij viti.

Pushimet shqip të Vesa Lumës!

Jo vetëm për bukurinë e rrallë të vendeve, se si ato ai ka parë plot, por veçanërisht për ngrohtësinë e ndjesinë, që ti ndjen kur je në vendin tënd./L.F-dritare.net

Pushimet shqip të Vesa Lumës!Pushimet shqip të Vesa Lumës!Pushimet shqip të Vesa Lumës!