Na ndiqni edhe në

Shqiptar

Siçilia në instagramin e Arbana Osmanit!

Siçilia në instagramin e Arbana Osmanit!

“Të shkosh në Siçili është më mirë sesa të shkosh në hënë”, me këtë shprehje të Gabriel Garcia Marquez e nisi Arbana Osmani udhëtimin e saj në Itali. Ka pasur një bum postimesh në instagramin e saj nga qëndrimi në Siçili dhe me të drejtë.

Siçilia në instagramin e Arbana Osmanit!Siçilia në instagramin e Arbana Osmanit!

Ka kaq shumë për të treguar nga ky vend. Natyra e mrekullueshme dhe mbi të gjitha, ushqimet, meraku i Arbanës.

Siçilia në instagramin e Arbana Osmanit!Siçilia në instagramin e Arbana Osmanit!

Ajo po qëndron atje së bashku me Eduartin, partnerin e saj.

Siçilia në instagramin e Arbana Osmanit!Siçilia në instagramin e Arbana Osmanit!

Joni dhe Dielli po qëndrojnë në shtëpi, dhe këto pushime janë vetëm për ata të dy./L.F-dritare.net

Siçilia në instagramin e Arbana Osmanit!Siçilia në instagramin e Arbana Osmanit!Siçilia në instagramin e Arbana Osmanit!Siçilia në instagramin e Arbana Osmanit!