Na ndiqni edhe në

Udhëtim

Udhëtim në rrugët më intriguese në botë!

Udhëtim në rrugët më intriguese në botë!

Rruga është simboli më i qartë i një udhëtimi, aq sa është, jo rastësisht, titulli i romanit të famshëm të Jack Kerouac “On the road”, ‘Në rrugë’. Ka nga llojet më të ndryshme, nga ato me pamje spektakolare deri tek ato plot aventurë dhe plot kthesa. Disa prej tyre, për një arsye apo tjetrën, janë me të vërtetë të jashtëzakonshme. Wimdu, sugjeron disa nga rrugët më të veçanta në botë.

Udhëtim në rrugët më intriguese në botë!

HANA HIGHWAY – HAWAI

Udhëtim në rrugët më intriguese në botë!

TROLLSTIGEN – NORVEGJI

Udhëtim në rrugët më intriguese në botë!

ATLANTERHAVSVEIEN – NORVEGJI

Udhëtim në rrugët më intriguese në botë!

PASSO DELLO STELVIO – ITALI

Udhëtim në rrugët më intriguese në botë!

YUNGAS ROAD – BOLIVI

Udhëtim në rrugët më intriguese në botë!

DALTON HIGHWAY – ALASKË

Udhëtim në rrugët më intriguese në botë!

AVENIDA 9 JULIO - BUENOS AIRES

Udhëtim në rrugët më intriguese në botë!

LOMBARD STREET - SAN FRANCISCO

Udhëtim në rrugët më intriguese në botë!

BALDWIN STREET - ZELANDA RE./K.C/dritare.net