Na ndiqni edhe në

Udhëtim

Udhëtimi më i bukur me biçikletë, në fshatrat magjepsës të Himarës e Vlorës

Udhëtimi më i bukur me biçikletë, në fshatrat
Padyshim që në Jugun e Shqipërisë janë disa prej vendeve më atraktive dhe të preferuara për turistët dhe vendasit. Fotot që ju paraqesim më poshtë  janë pjesë e një turi me biçikletë në fshatrat fantastikë të Himarës dhe Vlorës.

Fotot janë bërë gjatë turit të Mountain Bike Albania, në zonat e thella malore te Himares dhe Vlores, duke përfshirë fshatrat Pilur, Kuç, Corraj dhe Borsh.