Na ndiqni edhe në

Udhëtim

Vendet më të rrezikshme për të udhëtuar

Vendet më të rrezikshme për të udhëtuar

Udhëtimi është një pasion për shumë njerëz. Dhe duhet të jetë një kohë e bukur për ata që e ndërmarrin, dhe jo të kthehet në një eksperiencë të keqe. Por që kjo të mos ndodhë, duhet që secili të jetë i informuar për vendet që kanë rrezikshmëri të lartë, e ku nuk duhet udhëtuar. Aeroporte të rrezikshme, zona të bombarduara, vende ku ka pengmarrje të larta etj. Ja cilat janë vendet më të rrezikshme, ku nuk duhet të udhëtoni në asnjë mënyrë, sipas HealthGrove.

1.Siria

2.Afganistani

3.Çadi

4.Mali

5.Etiopia

6.Korea e Veriut

7.Libia

8.Somalia

9.Sudani i Jugut

10.Republika qendrore Afrikane

11.Nigeri

12.Burundi

13.Lebanon

14.Pakistan

15.Jemen

16.Israel

17.Irak

18.Kolumbi

19. Eritrea

20.Republika demokratike e Kongos

TE NGJASHME