Na ndiqni edhe në

Stil Jete

Pediatrja pyet prindërit: Pse shmangni vaksinat tek fëmijët, dhe ushqimet e pashëndetshme jo?!

Pediatrja pyet prindërit: Pse shmangni vaksinat tek fëmijët, dhe

Nga Lira Gjika

Shpesh has prindër që kanë frikë të madhe tu bëjnë fëmijëve vaksina dhe gjejnë lloj lloj justifikimesh për të mos e bërë.

Mbase kane të drejtë pasi dëgjojnë mendime e komente të ndryshme, por kur vjen puna te ushqimet e pashëndetshme dhe përdoren pa kriter të mjeteve elektronike, nuk e kane këtë lloj frike, madje justifikohen:- “po ç’të bëj qan shume apo e kërkon”.

Gjithnjë kam menduar si shpjegohet kjo e keqe? vaksinat që i shpëtojnë jetën fëmijës hezitojnë t’ja bëjnë, ndërsa ato ushqime dhe mjete qe i dëmton fëmijët nuk i tremben edhe pse e dimë që bëjnë dëm./dritare.net