Na ndiqni edhe në

Shqip

Zoga, Lula dhe Andrra, shajet shqiptare në gjithë botën!

Zoga, Lula dhe Andrra, shajet shqiptare në gjithë botën!

Erka, Iva dhe Albulena janë tre vajza shqiptare, në Tiranë, Frankfurt dhe Boston, që kanë ideuar shajet më të bukura shqiptare.

Janë shajet e mëndafshit të Comos, të bashkuara me dizajnin e traditës shqiptare dhe kanë emra shqip, Zoga, Andra dhe Lula. Është dhurata më e mirë që mund t’i bësh vetes dhe njerëzve që do, një dhuratë Shqipërie. Mos e humb këtë intervistë të Erka Matos, në Shqip nga Rudina Xhunga në Dritare TV!/dritare.net