Na ndiqni edhe në

Bota

Linja ajrore kolumbiane përdor Chat GPT për kërkime ligjore!

Linja ajrore kolumbiane përdor Chat GPT për kërkime ligjore!

Linja ajrore kolumbiane Avianca, i është drejtuar inteligjencës artificiale për të ndihmuar ekipin e saj ligjor me kërkime. Ajo ka bashkëpunuar me OpenAI për të përdorur chatbot-in e saj, Chat GPT , për të ndihmuar avokatët në gjetjen e informacionit përkatës ligjor shpejt dhe me efikasitet.

Si funksionon Chat GPT?

Chat GPT është një chatbot me inteligjencë artificiale që përdor përpunimin e gjuhës natyrore për të kuptuar dhe për t'iu përgjigjur pyetjeve të përdoruesve. Ai është trajnuar mbi një sasi të madhe të dhënash, duke i mundësuar atij të gjenerojë përgjigje të ngjashme me njeriun për një gamë të gjerë pyetjesh.

Për të përdorur Chat GPT, përdoruesit thjesht shkruajnë pyetjen e tyre në dritaren e bisedës dhe chatbot përgjigjet me informacionin përkatës. Chatbot mund të sigurojë gjithashtu lidhje me burime të jashtme, të tilla si bazat e të dhënave ligjore, për të ndihmuar përdoruesit të gjejnë informacione më të detajuara.

Si po përdor Avianca Chat GPT?

Avianca po përdor Chat GPT për të ndihmuar ekipin e saj ligjor me kërkime. Avokatët e linjës ajrore mund të përdorin chatbot-in për të gjetur shpejt informacionin përkatës ligjor, si praktikën gjyqësore dhe statutet, pa pasur nevojë të shpenzojnë orë të tëra duke kërkuar nëpër bazat e të dhënave ligjore.

Sipas ekipit ligjor të Avianca, Chat GPT ka qenë një mjet i vlefshëm për t'i ndihmuar ata të punojnë në mënyrë më efikase. Chatbot u ka mundësuar atyre të gjejnë informacionin që u nevojitet shpejt dhe lehtë, duke i lejuar ata të fokusohen në detyra të tjera të rëndësishme.

Si mund të përfitojnë bizneset e tjera nga Chat GPT?

Chat GPT ka një gamë të gjerë aplikacionesh të mundshme në biznes. Për shembull, mund të përdoret për të ndihmuar ekipet e shërbimit të klientit t'u përgjigjen pyetjeve të klientëve më shpejt dhe më saktë. Mund të përdoret gjithashtu për të ndihmuar me kërkime dhe analiza në një sërë industrish, nga financat tek kujdesi shëndetësor.

Për të përfituar sa më shumë nga Chat GPT, bizneset duhet të sigurojnë që punonjësit e tyre të trajnohen se si të përdorin chatbot në mënyrë efektive. Kjo përfshin të kuptuarit se si të formuloni pyetjet në një mënyrë që do të gjenerojë përgjigjet më të rëndësishme, si dhe të dini se si të interpretoni informacionin e dhënë nga chatbot.

Konkluzioni

Chat GPT është një mjet i fuqishëm që mund t'i ndihmojë bizneset të punojnë në mënyrë më efikase dhe efektive. Duke përdorur përpunimin e gjuhës natyrore për të kuptuar dhe për t'iu përgjigjur pyetjeve të përdoruesve, chatbot mund të ofrojë ndihmë të vlefshme në një gamë të gjerë aplikacionesh, nga kërkimi ligjor deri te shërbimi ndaj klientit. Teksa teknologjia e AI vazhdon të evoluojë, ne mund të presim që të shohim më shumë biznese që të kthehen në chatbot si Chat GPT për t'i ndihmuar ata të punojnë më inteligjentë dhe më shpejt./Citylife/A.ZH-dritare.net